Turvenn/samtalevenn

Bildet tatt på Rong. På tur med en av våre faste kunder.

Turvenn

Noe av det Øygarden omsorg tilbyr er turvenn og samtalevenn. Vi har kunder som ønsker å få beveget seg og prate litt. Noen ønsker å kombinere dette. Vi går forskjellige steder i Øygarden, hvor naturmulighetene er mange. Naturen er vakker i Øygarden.

De gode samtalene

Mange mennesker kjenner seg ensomme. Noen har kanskje ikke pårørende som bor i nærheten, hvor man da er mye alene. Da er det fint at det kommer en for å holde en med selskap, gjerne over en god kopp kaffe. Det er her vi får de gode samtalene, blir bedre kjent og kan snakke om alt. Vi har taushetsplikt, god erfaring med å prate med mennesker og verdsetter at andre skal ha det godt.

Noe av det vi setter høyest i Øygarden omsorg er nettopp omsorg for andre mennesker. Vi vil bekjempe ensomheten, som desverre er altfor høy i Norge.

Har du en pårørende som trenger selskap, gjerne kombinert med en tur i frisk luft? Eller kjenner du selv at du trenger en å snakke med? Kanskje du trenger å få beveget deg, men syns det er vanskelig å komme deg ut på egenhånd?

Vi vil gjerne bli din samtalevenn/turvenn.

Ta kontakt med oss på mail post@oygardenomsorg.no eller telefon, 477 99 990, vi besvarer henvendelser raskt!

ØYGARDEN OMSORG – VI HAR TID TIL DEG.

Vakker natur