Vi tilbyr flyttevask av bolig med fornøydhetsgaranti

Ved salg av bolig er det mye å tenke på, og for mange er det krevende å tenke på at huset skal tømmes for møbler, esker med alt man har spar på i mange år skal flyttes, alt av klær skal ut, og ikke minst skal huset være ryddig og rent ved overtakelse til ny eier. Mange orker eller klarer ikke selv å utføre utvasken, da er vi i Øygarden Omsorg et godt alternativ, for vi tilbyr nemlig flyttevask ved salg av bolig.

I våre flyttevasker så skal huseier tømme boligen for boss, møbler og annet materiell, også vil vi vaske ned boligen. Spesielt kjøkken og bad er krevende å vaske, og her bruker vi god tid, og rengjør til resultatet er godt nok. I tillegg støvsuger vi alle flater, tørrmopper tak og vegger, fjerner flekker fra gulv, vegger, lister og dører. Vi vasker også vinduene, og avslutter med å vaske alle gulv i huset.

Er du ikke fornøyd med jobben vi har gjort? Det tror vi at du skal være, men om du ikke er det så har vi fornøydhetsgaranti, og kommer tilbake og utbedrer de mangler du ikke er fornøyd med, selvsagt uten tillegg i pris.

Vi har i løpet av sommeren utført flere flyttevask oppdrag, og vi har vært ansvarlig for at tidligere eier leverer fra seg et rent og pent hjem til ny eier.

Her er noen tilbakemeldinger vi har fått fra noen av jobbene vi har utført de siste ukene:

Skal du selge boligen, eller ønsker du en grundig nedvask av din bolig?

Kontakt oss i dag, vi lover god service, godt utført arbeid og konkurransedyktige priser.
Vi gir deg en fastpris på alle oppdrag. TILBUD: 20 % rabatt på all flyttevask ut november!

KLIKK HER FOR Å SENDE OSS EN FORESPØRSEL OM FLYTTEVASK.

Velkommen til Øygarden Omsorg!