Om Øygarden Omsorg

Øygarden Omsorg ble stiftet i juni 2020. Vi ser et behov for en privat tilbyder av omsorgstjenester og renholdstjenester, og selskapet fokuserer på god service, god kvalitet og punktlighet. 
 
Liv Marte er daglig leder i Øygarden Omsorg AS. Hun er utdannet barn og ungdomsarbeider, og har en bred arbeidserfaring, da hun har jobbet på skole og i barnehage, som renholder, samt på sykehjem, i hjemmehjelp og i hjemmesykepleien. Liv Marte brenner for å hjelpe andre, og hun jobber for at mennesker skal ha det bra.

Å yte omsorg for andre er kjerneverdien i selskapet, og å gi andre et rent og pent hjem er en viktig del av det arbeidet vi gjør.

Vi har kontor på Straume, vis-a-vis Sartor, og er tilgjengelig på telefon, live chat og Facebook.

«Alle mennesker har hver sin historie, det er viktig å tenke på i møte med mennesker, uansett alder.«
– Liv Marte Dyrøy, daglig leder​.

Hvorfor benytte Øygarden Omsorg

I en bransje som er preget av svart arbeid, så er vi et ansvarlig sosialt selskap, som utfører hvitt arbeid. Hos oss får alle ansatte minimum tarifflønn, og vi betaler lovpålagt moms til staten for alle jobber.

Vi er miljøbevisst når det gjelder vaskeprodukter, og transport til deres bolig.

For Øygarden Omsorg er kundeservice svært viktig, og vi jobber for å yte best mulige tjenester innenfor omsorg og renhold. Vi gjør vårt ytterste for å gjøre alle våre kunder fornøyd, og vi er fleksibel i forhold til tidspunkt for utførelsen av oppdrag. Vi håper at du benytter et lokalt og ansvarlig selskap som vårt.

Velkommen til Øygarden Omsorg, vi har tid til deg.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!